×
 • Hårvård (10)
 • Produkter (6)
 • Tips (6)
 • 0 kommentarer

  Juvexin återfuktar effektivt torrt hår

  21 januari, 2018 17:40 av Nathalie

  JuvexinJuvexin är en anti-age keratinblandning som utvinns ur obehandlad fårull. Det mest revolutionerande inom frisörbranschen de senaste 50 åren, enligt varumärket GKhair som är ensamma i världen om att använda Juvexin i alla sina hårvårdsprodukter. GKhair är ett amerikanskt företag som ägnar mycket tid och resurser åt produktutveckling, och deras hårvårdsserie innefattar allt från schampo till inpackningar och hårolja. Alla innehållande Juvexin.

  Juvexin reparerar torrt hår på djupet

  GKhair Shield Addative är en kur som görs på en frisörsalong. Antingen som en fristående behandling eller i kombination med en kemisk behandling. Produkten tränger in på djupet i varje hårstrå, reparerar trasiga bindningar och skapar skyddande lager från yttre påverkan. Kuren passar alla hårtyper men gör underverk för lockigt hår har vi märkt. Det beror på att produkten är mycket återfuktande och ger håret med liv och elasticitet.

  Har du torrt hår?

  Shield Addative är en produkt avsedd endast för salonger, men det finns en rad andra produkter från GKhair som du kan köpa med dig hem för att återfukta torrt hår. Till exempel håroljan som vi skrev om i artikeln om torr hårbotten. Hos oss på salong Colours by Jenny Hansson är du välkommen att prova kuren vid nästa besök.

  Får vi rekommendera vidare läsning?
  Lämna gärna en kommentar till artikeln

  Namn (Obligatoriskt)

  Email (Obligatoriskt men publiceras inte)