×
 • Hårvård (10)
 • Produkter (6)
 • Tips (6)
 • 0 kommentarer

  Oribe Gold Lust pre-shampoo intensive treatment hårinpackning

  8 februari, 2018 23:00 av Jenny

  Oribe Gold Lust pre-shampoo treatmentHar du hört talas om en hårinpackning som du applicerar innan du ens klivit in i duschen? Det hade inte vi heller förrän Oribe lanserade Gold Lust pre-shampoo intensive treatment. En hårinpackning, och som namnet antyder används innan du tvättar håret. Vi har testat den på frisörsalong Colours by Jenny Hansson och första intrycket är mycket gott. Det här kan mycket väl vara en produkt som revolutionerar hur vi tvättar håret framöver.

  Mot vem riktar sig denna hårinpackning?

  Alla hårtyper som är i behov av vård och reparation. Oribe Gold Lust pre-shampoo intensive treatment smälter in i torrt hår och återfuktar det på djupet, samtidigt som produkten skyddar mot miljöpåverkan och annat slitage. Förhindrar framtida skador och kluvna toppar och ger en otrolig mjukhet och glans åt håret.

  Hur används denna hårinpackning?

  Applicera produkten i torrt hår. Börja från mitten och arbeta dig ut mot topparna, men akta hårbotten. Låt verka i 10-20 minuter innan du sköljer ur håret och tvättar det som vanligt med schampo och conditioner. Upprepa kuren en gång i veckan.

  Extra fördelar

  Oribe Gold Lust pre-shampoo intensive treatment är dermatologiskt testad, veganskt, glutenfritt och inte testat på djur. Dessutom innehåller produkten inga parabener, sulfater eller natriumklorid. Kan användas i färgat och keratinbehandlat hår och ger UV-skydd.

  Får vi rekommendera vidare läsning?
  Lämna gärna en kommentar till artikeln

  Namn (Obligatoriskt)

  Email (Obligatoriskt men publiceras inte)