×
 • Hårvård (10)
 • Produkter (6)
 • Tips (6)
 • 0 kommentarer

  Så fixar du en klipptid med kort varsel i Stockholm

  18 november, 2017 21:28 av Nathalie

  Lediga klipptider i stockholm

  Är du ute i sista stund och behövde egentligen ha en klipptid redan igår? Du är inte ensam. Fördelen med att vara en åtråvärd frisör är att man alltid har något att göra, medan nackdelen är att det är svårt att göra plats i kalendern för drop-in eller kunden som bara måste se snygg ut i håret NU. Men det finns några enkla knep som fixar en klipptid med kort varsel.

  Hitta en klipptid på nätet

  Det finns gott om tjänster på nätet som hittar lediga klipptider åt dig. Klipptid.nu, trimma.se, bokadirekt.se, dashl.com och den hajpade appen Wavy är några exempel där du snabbt och enkelt kan hitta en frisör efter dina önskemål. Konkurrensen om kunderna är stenhård, både mellan frisörsalongerna och ovan nämnda tjänster.

  Lediga klipptider i sociala medier

  Har du redan hittat frisören för dig men har svårt att hitta lediga drop-in-tider? Då kan vi rekommendera att besöka salongens sociala medier, t ex Facebook, och leta efter tillgängliga tider. På Colours by Jenny Hansson har vi för vana att posta drop-in-tider och avhopp på vår Facebook-sida. Då kan du som kund hitta lediga tider med kort varsel om du kan vara lite flexibel och t ex smita från jobbet någon timme tidigare eller titta förbi på lunchen.

  Skriv upp dig på väntelistan

  Många frisörsalonger har en så kallad väntelista. Det innebär att du som kund kan skriva upp dig på listan och bli kontaktad om någon avbokar sin tid. Men här gäller det att själv kunna vara flexibel med sin tid. Dock har de flesta salonger ingen publik lista så du måste fråga, alternativt leta i sociala medier. Ett annat tips är att prenumerera på frisörsalongens nyhetsbrev om de har något och på så vis få lediga klipptider direkt till din inkorg. Hos oss på Colours brukar vi ofta posta lediga tider på vår Facebook-sida, då vi har svårt att hinna med att sköta e-postutskick dagtid.

  Boka tid när få bokar sina tider

  Vissa dagar och tider på dygnet är konkurrensen om klipptiderna hårdare än andra. Det här skiljer givetvis från salong till salong, men enligt vår statistik sker flest bokningar måndagkvällar och fredagsförmiddagar. Det innebär att många kunder letar efter lediga tider i vårt bokningssystem online just då, och konkurrensen om tiderna är därför större. Väljer du istället att boka din tid på tisdagar har du betydligt större chans att hitta en passande klipptid längre fram i veckan. Även helgerna brukar vara lugnare, bortsett från helger i anslutning till högtider och inför studentfirandet på våren.

   

  Är du sugen på att boka en klipptid hos oss på Colours by Jenny Hansson gör du det enklast på vår hemsida coloursbyjennyhansson.se och personligast på telefon 08-122 959 01, vardagar mellan kl. 10.00 och 19.00.

  Välkommen!

  Lämna gärna en kommentar till artikeln

  Namn (Obligatoriskt)

  Email (Obligatoriskt men publiceras inte)